Home » Geen categorie » Thuis aan de slag in de paasvakantie

Dag springer! Fijn dat je mij een bezoekje brengt. Ik ben Kwak de kikker en ik ben dol op springen.

Spring dus even mee, dan zijn we met z’n twee en ben ik niet alleen! We duiken alle klassen binnen…

Kom laten we meteen beginnen. Neem een kijkje in de klassen en laat je verrassen door de kinderen van De Springplank!

Thuis aan de slag in de paasvakantie

Goedemorgen! 🤖 Kinderen gratis op YES Digicamp tijdens de paasvakantie! 🤖  Je werkt dan wel thuis, maar wat met de kinderen tijdens het paasverlof? Met ons eerste YES DIGICAMP proberen we je zo goed mogelijk op te vangen!  Met ons digitale kamp kunnen je kids ook van thuis op een veilige en gezonde manier keiveel plezier beleven! Zo hebben zij fun en kan jij toch wat rustiger doorwerken. 😉  Tijdens ons (gratis!) DIGICAMP bezorgen wij de kinderen een dag boordevol toffe activiteiten, van 09u00 tot 16u00. Net zoals op onze fysieke kampen dus, maar dan in een online jasje!  Ons team is momenteel druk in de weer om allerlei sport- en spelactiviteiten te bedenken die de kinderen gewoon van thuis kunnen doen, met spullen die je in huis hebt. Handig toch? Via onze gloednieuwe blogpagina ontvangen ze de activiteiten en opdrachten via livesteam, video en foto’s en voila: we zijn vertrokken!  ⏺ Het kamp is helemaal gratis  ⏺ Van 4 tot 15 jaar  ⏺ Maandag – vrijdag van 09u00 tot 16u00  ⏺ Elk uur verschijnt er een nieuw spel of uitdaging. Eens die bekend is, kunnen de kinderen gewoon zelfstandig aan de slag!  Mede dankzij onze partner Kampadmin kunnen we een onbeperkt aantal gratis plaatsen aanbieden voor dit kamp, deel ons initiatief gerust met je leerlingen, vrienden, collega’s, inwoners,… want wij zijn 100% klaar om alle kinderen een leuke tijd te bezorgen! Je kinderen een toffe vakantie bezorgen en jezelf een beetje rust? 🙈  Schrijf je gratis in via onze website! 👇 
INSCHRIJVEN VOOR OUDERS

Toekomstige evenementen

 1. Zeeklassen 4de en 5de leerjaar

  oktober 5 @ 08:00 - oktober 7 @ 17:00
 2. Sportdag 3de leerjaar

  oktober 15
 3. Theatervoorstelling 5 en 6

  oktober 15 @ 13:30 - 14:30
 4. Pedagogische studiedag

  oktober 21
 5. Bloemenverkoop

  oktober 23